Kuća Vojnovića
04 – 11. decembar

U sredu, 4. decembra sa početkom u 18.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena izložba udruženje osoba sa smetnjama u razvoju  „Moj svet“ iz Inđije. Izložba je prodajnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje iskoristiće se za nove aktivnosti ovog udruženja.

Društvo “Moj svet” je dobrovoljna humanitarna organizacija koja okuplja roditelje i decu, stručnjake i sve ljude dobre volje kojima su bliske potrebe dece i mlade populacije.

Cilj osnivanja društva je potreba da se unapredi kvalitet života dece i omladine sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica kroz igru, sport, odmor, rekreaciju, umetničko i kulturno izražavanje. Pokazalo se da su deca i osobe sa smetnjama u razvoju, osim što su deo naše stvarnosti, ravnopravni učesnici i aktivni nosioci ličnog kao i našeg razvoja u društvenom, umetničkom i kulturnom prosperitetu uže i šire zajednice.

„Moj svet“ se trudi da pomogne u rešavanju razvojnih problema, problema izolacije, diskriminacije, neopravdanih predrasuda, poboljšanje komunikacije unutar porodice, između porodica i lokalne zajednice kroz saradnju i savetovanje.

Izložba će trajati do 11. decembra 2019. godine.

Ulaz na izložbu je slobodan.
Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA