18. jun u 15:00

18. juna u 15h održaće se Javni čas mlađe grupe polaznika Pozorišne radionice. Radionica postoji od osnivanja Kulturnog centra, sa ciljem da se srednjoškolci edukuju o pozorištu, glumi, režiji… Za 12 godina kroz Radionicu Kulturnog centra je prošlo bar 200 srednjoškolaca, dok njeni nekadašnji polaznici, koji su upisali i završili glumu, sada vode istu tu Radionicu. Ova grupa mladih ljudi se okupila i osnovala Udruženje “Artfrakcija” i, u saradnji sa Kulturnim centrom, nastavila sa aktivnostima Radionice. Od 2015. počinje sa radom i mlađa grupa polaznika, namenjena učenicima osnovnih škola (od 5. do 8. razreda) koju je vodio dipl. glumac Petar Milićević, a od prošle godine master dipl. glumica Teodora Marčeta.
Na javnom času mlađe grupe će biti prikazane vežbe sa 1. godine glume koje se rade na Akademijama umetnosti. Tu su igre, bajke, ispovesti, monolozi i bespredmetne radnje, sve “upakovane” u jednu celinu.
Polaznici mlađe grupe Radionice su: Uroš Mihajlović, Lana Denčić, Natalija Dabić, Sofija Bodroža, Dušan Milošević, Sofija Šmigić, Jovana Dimitrov. Mlađu grupu polaznika vodi master dipl. glumica Teodora Marčeta.
Ulaz slobodan

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA