11. jun u 20:00-

11. juna u 20h održaće se Javni čas starije grupe polaznika Pozorišne radionice. Radionica postoji od osnivanja Kulturnog centra, sa ciljem da se srednjoškolci edukuju o pozorištu, glumi, režiji… Za 12 godina kroz Radionicu Kulturnog centra je prošlo bar 200 srednjoškolaca, dok njeni nekadašnji polaznici, koji su upisali i završili glumu, sada vode istu tu Radionicu. Ova grupa mladih ljudi se okupila i osnovala Udruženje “Artfrakcija” i, u saradnji sa Kulturnim centrom, nastavila sa aktivnostima Radionice. Od 2015. počinje sa radom i mladja grupa polaznika, namenjena učenicima osnovnih škola (od 5. do 8. razreda) koju je vodio dipl. glumac Petar Milićević, a od prošle godine master dipl. glumica Teodora Marčeta.
Na javnom času starije grupe će biti prikazane vežbe sa 1. godine glume koje se rade na Akademijama umetnosti. Tu su bajke (ili, u našem slučaju- bajka u pokušaju), igre, imitacije i bespredmetne radnje, sve “upakovane” u jednu celinu.
Polaznici starije grupe Radionice su: Glorija Poznan, Sara Vučić, Marija Stajić, Dragan Vesić, Mladen Brkić i Ilija Mijalković. Javni čas traje 55 minuta. Stariju grupu polaznika vodi master dipl. glumac Aleksandar Milković.
Ulaz slobodan

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA