Poštovani sugrađani, otkazuje se pozorišna predstava ,,Trpele”, zbog bolesti (gripe) glumca, koja je trebala biti odigrana, u sredu 26.12.2018. u 20 časova. Svi koji su kupili kartu za predstavu, uz kupljenu kartu, novac mogu podići na biletarnici Kulturnog centra od 18 – 20 časova svakog dana. Hvala na razumevanju.

25. decembar u 17:30 Novogodišnja dečija predstava za građanstvo

29. decembar u 16:00, 18:00 i 20:00 OPIS FILMA Ovo je priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu koji su kao i stotine hiljada drugih učinili da slava srpske vojske postane besmrtna.

23. decembar u 18:00 OPIS FILMATokom bekstva, godine 1987. BAMBLBI pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napunit 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamlbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatit će da ovo nije…

22. decembar u 18:00 OPIS FILMA U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklyna Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta ali i da nije sam. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta.

22. decembar u 16:00 OPIS FILMA GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući flm pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj…

23. decembar u 16:00 OPIS FILMA Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Kuća Vojnovića24 – 28. decembar U ponedeljak, 24. decembra sa početkom u 18.00 časova u galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena izložba društva za brigu o deci iomladini sa posebnim potrebama „Moj svet“ iz Inđije. Izložba će trajati do 28. decembra 2018. godine. Izložba je prodajnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje iskoristiće se za nove aktivnosti…

U ponedeljak, 17. decembra sa početkom u 17 časova, održaće se besplatni čas akvarela uorganiziaciji Udruženja likovnih umetnika Inđije u Galeriji Kuće Vojnovića.

Galerija Kuće Vojnovića raspisuje konkurs za izlagačku delatnost u prostoru galerije tokom 2019. godine. Konkurs je otvoren od 11. decembra 2018. do 11. januara 2019. godine za samostalne i grupne izložbe. Biće razmatrane i predložene promocije, diskusije, prezentacije i drugi projekti. Za konkurs je neophodno podneti:

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA