Kulturni centar Inđija organizuje Audiciju za Pozorišnu radionicu / Škola glume, namenjenu učenicima srednjih i osnovnih škola u Inđiji. Audicija će biti održana u nedelju, 20. novembra u 11 časova za srednjoškolce i 15 časova za osnovce (od petog do osmog razreda) u velikoj sali Kulturnog centra Inđija i za nju je potrebno pripremiti recitaciju,…

Galerija Kuće Vojnovića 04. – 18. novembar 2016. U petak 04. novembra 2016. godine u Galeriji „Kuća Vojnovića“ biće otvorena izložba slika Galerije „Art“ iz Kragujevca.

12. novembar (subota) u 20.00h Duhoviti tekst Milana Raleta Nikolića IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO prvi put u formi pozorišne predstave nakon 40 godina od premijere ove kultne televizijske drame.

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB Automotive raspisuje konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Inđija. Tim povodom u saradnji sa opštinom Inđija u holu Kultunog centra 28. oktobra od 10 do 13 časova biće održan Dan karijere na kojem će svi zainteresovani moći da se infomišu i konkurišu na…

29. i 30. oktobar u 20.30h OPIS FILMA Jednoj mladoj ženi, koja živi dosadnim životom u uspavanom gradiću Spirfiš, počinju da pristižu fotografije brutalno ubijene devojke. Da li su one prave ili namontirane?

Povodom Međunarodnog dana starih, Aktiva penzionerki OUP Inđija organizuje po treći put svečanu manifestaciju „Sunčana jesen života“. Manifestacija će biti održana u ponedeljak 24. oktobra u Kulturnom centru Inđija sa početkom u 17 časova. Ulaz je slobodan.

U nedelju, 23. oktobra u Kulturnom centru u Inđiji održaće se Dani ukrajinske kulture u organizaciji KUD-a “Kalina”. U okviru ove manifestacije pored mnogih kulturno- umeničkih društava iz Srbije učestvovaće i gosti iz Slovačke i Poljske. Ambasador Ukrajine Oleksandr Aleksandrović takođe je potvrdio svoj dolazak na pomenutu manifestaciju. Ulaz slobodan.

Povodom Dana grada koji se obeležava u znak sećanja na dan oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu, u subotu 22. oktobra galerija “Kuća Vojnovića” biće otvorena od 10 do 19 časova. Posetioci mogu pogledati izložbu “Milutin Milanković – život i delo”. Prateći program činiće projekcija kratkih dokumentarnih filmova o velikanu naše i svetske nauke. Ulaz…

U subotu, 22. oktobra u Kulturnom centru Inđija biće uručene “Oktobarske nagrade” na svečanosti povodom Dana Inđije. Nagrade će biti uručena najzaslužnijim privrednicima i pojedincima. Kompanije koje će dobiti plaketu za izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenja u oblasti privrede su d.o.o. „Komazec“ i građevinsko preduzeće „Letač“. Za izuzetne rezultate u radu…

Skupština opštine Inđija na sednici održanoj 11. oktobra 2016. godine donela je Rešenje o imenovanju v.d. direktora Ustanove Kulturni centar Inđija. Za v.d. direktora Ustanove Kulturni centar Inđija imenovana je Ružica Jovanović, diplomirani politikolog iz Inđije.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA