04. mart u 19:00 OPIS FILMA Odmah pri dolasku, Greta otkriva da je dete ustvari lutka u prirodnoj veličini deteta koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam od smrti njihovog deteta pre dve decenije.

04 i 06. mart u 17:00 SINHRONIZOVANO OPIS FILMA Džoj Bek je izgubio ljubav svog života zbog “Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamerno uništio selo ovih malih vilenjaka

U sklopu programa „Pogled na FEST“, koji se tradicionalno održava u Kulturnom centru Inđija uporedo sa beogradskim FEST-om, možete pogledati tri istaknuta filmska ostvarenja:

U subotu, 05. marta u 20h u Kulturnom centru Inđija održaće se pretpremijera pozorišne predstave “Priča se po gradu”. Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Pretpremijera 05. mart (subota) u 20.00 Pretpremijera pozorišne predstave “Priča se po gradu” održaće se u Kulturnom centu Inđija 05. marta sa početkom u 20h. Premijera je zakazana 06. marta u Akademiji 28.

Galerija kuće Vojnovića 26. februara – 11. marta 2016. U petak, 26. februara sa početkom u 19.00 časova u galerijskom prostoru Kuće Vojnovića održaće se samostalna izložba plakata Zdravka Mićanovića.

27. februar u 20:00 OPIS FILMA Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli.

27. februar u 18:00 / 28. februar u 18:00 i 20:00 OPIS FILMA Bivšem operativcu specijalnih jedinica – plaćeniku Vejdu Vilsonu. Nakon lažnih rigoroznih eksperimenata Vejd stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula.

27 / 28. februar u 16:00 SINHRONIZOVANO OPIS FILMA Za brbljavog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. Međutim, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu,

Klasika molim! Cela godina otmeno… 20.februar (subota) u 20.00 Trio ”MAH” u sastavu Ana Radoičić – flauta, Hristina Kovačević – oboa i Milica Pekmezović – klavir je osnovan u oktobru 2014 god. Kao mlad sastav nastupao je na koncertima u Artget galeriji, u kulturnom centru Čukarica kao i na manifestaciji ”Umrežavanje umetnika” u organizaciji fakulteta…

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA